Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilkyardım, temel, uygulamalar

İlkyardım ve Temel Uygulamalar

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlkyardım, sağlık görevlileri gelinceye kadar olay çevresindeki ilkyardım eğitimi almış kişilerin elde bulunan malzemelerle yapabildiği ilaçsız girişimlerdir
Kazalar ve doğal afetler beklenmedik bir zamanda meydana gelmektedir Meydana geldiği zaman da yaralanmalara, can ve mal kayıplarına neden olmaktadır Bu nedenle kazalarda ve doğal afetlerde, ilkyardım konusunda eğitim almış kişilerin yaralılara müdahale etmeleri kazaya uğrayan kişilerin en az zararla kurtulmalarını sağlar Bunun için olaya bilinçli bir ilkyardımcının müdahale etmesinin birçok avantajı vardır İlkyardım eğitimi almış kişilerin sayısının artırılması bu nedenle çok önemlidir
Bu amaçla Sağlık Bakanlığı tarafından, 2004 yılında hayata geçirilen yönetmelik gereği çalışma yerlerinde belli sayıda ilkyardım eğitimi almış çalışanların bulunması zorunlu kılınmıştır Bu çalışma toplumda ilkyardım bilincinin oluşturulması ve nitelikli ilkyardımcı yetiştirilmesi adına en önemli adımdır
Bu kitap; 2010-2011 eğitim-öğretim yılından itibaren geçerli olacak İKMEP ders içeriklerine göre düzenlenmiştir Bilgiler, 2010 yılı Amerikan Kalp Birliği, Avrupa Resüsitasyon ve Uluslararası Resüsitasyon Komitesi tarafından Temel Yaşam Desteği uygulamaları konusunda yaptığı değişiklikler “Kardiyo Pulmoner Resüsitasyon Kılavuzu” referans alınarak güncellenmiştir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
13,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com