Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mememi, seviyorum

Mememi Seviyorum

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mememi Seviyorum

Mememi Seviyorum

DrSevil Öz, bu çalışmasıyla 20 yüzyılın kanser fobisiyle çalınan itibarını, bilimsellikten sapmadan, bir cerrah titizliği ve sıcak anlatımıyla, memeye iade ediyor Prof Marilyn Yalom bu kitap için diyor ki: Zevkle okuyacağınız ve okurken memeyle ilgili pek çok konuda bilgileneceğiniz bu kitap, aynı zamanda bir rehber niteliğinde Bu rehber niteliğindeki uzman çalışma, sadece meme kanserli kadınlar değil tüm kadınlar için değerli bir kaynak Hastalık hakkındaki son bilgiler, tecrübeli ve sempatik bir doktorun yorumuyla ve kolay anlaşılabilir bir dille sunulmuş Prof Dr Mehmet Öz diyor ki: Sevgili kuzenim Dr Sevil Öz, doktorluktaki başarılarını yazar olarak da devam ettiriyor Bu kitap memeyi çok başarılı bir şekilde ele alan, meme ve meme sağlığıyla ilgili her türlü bilgiyi içeren kapsamlı bir kaynak Bence her yaştaki kadının mutlaka okuması gerekir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com