Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakımı, bitkisel, cilt, doğal, tariflerle

Bitkisel Tariflerle Doğal Cilt Bakımı

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Yedi günde daha düzgün, genç görünümlü bir cilt Memnun kalmaz iseniz paranız iade edilir” Kaç defa bu pazarlama oyununa geldiniz? Pek çok kozmetik firması gençleştirme iddiası ile size ticari ürünlerini satıp büyük bir hızla cüzdanınızı boşaltmak için hangi düğmeye basmaları gerektiğini çok iyi bilirler Marketlerin satış tezgahları şaşalı posterler, süslü satış elemanları ve bir al bir hediye promosyonları ile sizleri davet etmektedirler Bu firmalar daha iyi görünmeniz ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamanın sahte çabası içinde sizin duygularınıza hitap etmeye çalışmaktadırlar
Kozmetik ve vücut bakımı endüstrisi milyonlarla dolarlık birliklerden meydana gelmiştir Onlar para kazanmak için bu işe girişmişlerdir ve gerçekten de kazanmaktadırlar Cilt bakım ürünleri piyasada bulunan mallar içinde kar marjı en yüksek olanlardır Beni hataya düşürmeyin, aslında – ürünleri istenen sonuçları sağlayan ve fiyatları da pek o kadar şişirilmiş olmayan bazı firmalar da vardır Onların cilt bakım ürünlerini genellikle nitelikli sağlıklı gıda satıcıları veya güzellik salonları veya kullandıkları ürünlerin sağlıklı doğal bileşenler içermesine gerekli özeni gösteren sağlık kliniklerinde bulacaksınız
Benim inancım eğitimli bir tüketicinin kavrayışlı bir tüketici olduğudur Bu kitapta, ben size iyi ve kötü kozmetiği biri birinden ayırt etmeyi öğretmeyi ummaktayım

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
11,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com