Doğal İlk Yardım |
09-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğal İlk YardımDoğal İlk Yardım Sakin ol Hızlı hareket et Ne yapacağını bil Bu üç kural doğal ilk yardımın temelleridir Bunlar hayat ve ölüm, yaralanma ve sakatlanma, hastanede bir gece ve bakım evinde bir yaşam arasındaki farkın anlamı olabilirler Maalesef, pek çoğumuz bir sorun karşısında sakin olmayı ve hızlı hareket etmeyi becermemize rağmen, çok azımız acil bir durum veya kaza meydana geldiği hallerde ne yapılması gerektiğini gerçekten bilir Hatta çok daha azımız iyileştirici bitki ve ev ilaçlarının ne zaman ve nasıl kullanılacağını bilir Bu kitabın yazılmasının nedeni budur Acil ilk yardım uygulamaları için ihtiyaç duyduğunuz tüm teknikleri, 75’den fazla yaralanma ve durumlar için özel talimatlar, ve açıkça tıbbi ilk yardımın gerekli olduğu halleri kapsar Ayrıca hazır halde tutmanız gereken üç değişik ilk yardım çantası için ihtiyaç duyacağınız bileşenlerin tam listesi de burada bulunmaktadır: evde bulunacak bitkisel bir çanta, aracınızda bulunacak bir yaşam destek çantası ve günlük hayatta kullanacağınız el çantanız veya evrak çantanızın içine sıkıştıracağınız bir seyahat çantası Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10092012 8,52 TL |
|