Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlangıç, butan’da, doğmak, mistik, yeniden

Butan’da Yeniden Doğmak: Mistik Bir Başlangıç

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir kadının kaybolma ve “Evet” diyerek mutluluğu keşfetme hikâyesi

Himalayaların doğu kısmında saklanmış yatar Butan; Çin ve Hindistan’a komşu, küçük, karayla çevrili bir ülke İnanılmaz uzak ve neredeyse ulaşılmaz Butan doğal güzellikler, egzotik bitkiler ve hayvanlar ve üstün bilgelik açısından zengin “Az, çoktur,” felsefesinin ve Gayrisafi Millî Hâsıla yerine Gayrisafi Millî Mutluluk’un kabul edildiği topraklar

Bu komik, büyülü hatıratta, Kuzey Asya’ya yolculuğunda Linda Leaming’e eşlik ediyoruz; dili, gelenekleri ve dini öğrenmek; Budist bir sanatçıyla aşk yaşamak, mutluluğa giden beklenmedik yolu keşfetmek ve kazara aydınlanmanın farkına varmak Bu deneyimlerin hepsini bu kitapta bulabilirsiniz

Butan’da yaşayan az sayıdaki Amerikalıdan biri olarak Leaming, birçoklarının sadece hayal ettiği alışılmadık dağ krallığına nadide, kısa bir bakış sunuyor On yıldan fazla süredir, trafik ışıklarının bulunmadığı ve 100000’den az kişinin yaşadığı başkent Thimphu’da yaşıyor ve çalışıyor

“Düşünüyorum da, herhangi bir yerde aydınlanma mümkünse,” diye yazıyor Leaming, “özellikle de burada mümkün

Butan’ın yaşam biçiminden fantastik öğretiler, bu bozulmamış ülkenin yarattığı güzel çağrışımlar ve Leaming’in Butan’da bulduğu yeni huzur üzerine kurduğu bir aşk hikâyesiyle bu kitap, kendi içinde ya da başka bir ülkede keşif yolculuğuna isteyen herkese yol gösterecektir

“Bu kitabı okuduktan sonra, Butan’la ve Linda Leaming’le evlenmek istedim Linda’nın açık yüreklilikle, son derece farklı bir kültürü ve yaşama biçimini (su tesisatının bulunmamasını buna küçük bir örnek olarak alın) kucaklamasından etkilendim Nihayetinde Linda’nın kitabı açıklık, aşk ve sıradan Butanlı insanların bunları sempatik davranışlarıyla nasıl dışa vuruldukları hakkında Linda, bize Butan’ın güzelliğini gösteriyor; kalbimi daha çok açmam için bana ilham vererek dünya vatandaşı bu akrabalarına karşı sevgisini dile getiriyor ve sevgi ile macera konusunda hayal edebileceğimizden de kudretli ve kabiliyetli olduğumuzun farkına varmama yardımcı oluyor
Cyndi Lee - OM Yoga’nın kurucusu ve “Yoga Body, Buddha Mind (Yoga Bedeni, Buda Zihni)” kitabının yazarı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com