![]() |
Korkma Ye ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkma Ye !Korkma Ye ! Uzun süredir tanıdığım değerli psikolog Zaza Yurtsever bu değerli eserinde diyetzedelere “korkma ye” diyor ![]() Kilo sorunuyla boğuşanların diyet örneklerini sık sık değiştirerek hedeflerine ulaşmaları mümkün değildir ![]() ve ruh birbirleriyle düzenli etkileşim halindedir; bu bütünü gözlemleyip, sorun olarak tanımlanan şişmanlığa farklı bir bakış açısıyla ve tutarlı bir şekilde yaklaştığınız takdirde kişiyi tedavi edebilirsiniz ![]() ![]() Prof ![]() ![]() Türkiye Nöralterapi Derneği Başkanı Zaza Yurtsever’in kitabını bir solukta okudum ve heyecanlandım ![]() arkadaşım, eline sağlık, ben de yararlandım!” Diyet endüstrisinin artık iyice keskinleşen dişleri arasında yıllardır öğütülen herkese öneriyorum ![]() Dr ![]() Sevgili Zaza emeklerini, deneyimlerini, araştırmalarını böylesi güzel ve akıcı bir eser haline getirirken, bir grup terapi çalışmasını izleme ve katılımcıların hayatındaki değişikliklerin bir kısmını gözlemleme fırsatım oldu ![]() ![]() Acıkınca ye ve doyunca dur ![]() ![]() ![]() Dr ![]() Türkiye Tamamlayıcı Tıp Derneği Başkanı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 15,00 TL |
![]() |
![]() |
|