Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
korkma

Korkma Ye !

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkma Ye !

Korkma Ye !

Uzun süredir tanıdığım değerli psikolog Zaza Yurtsever bu değerli eserinde diyetzedelere “korkma ye” diyor Eserini bir solukta okudum…
Kilo sorunuyla boğuşanların diyet örneklerini sık sık değiştirerek hedeflerine ulaşmaları mümkün değildir İnsanı sağlıklı kılmak için, bütünlük içinde tutarlı bir yaklaşım gerekir, çünkü beden, zihin
ve ruh birbirleriyle düzenli etkileşim halindedir; bu bütünü gözlemleyip, sorun olarak tanımlanan şişmanlığa farklı bir bakış açısıyla ve tutarlı bir şekilde yaklaştığınız takdirde kişiyi tedavi
edebilirsiniz Bu kitap, bu karmaşık problemin psikolojik ve ruhsal boyutunda en önemli rehberiniz olacak
Prof Dr Hüseyin NAZLIKUL
Türkiye Nöralterapi Derneği Başkanı
Zaza Yurtsever’in kitabını bir solukta okudum ve heyecanlandım Üstelik bu konuda yüzlerce kitabı devirmiş olmama rağmen! Hedefime eriştiğimdeyse hemen telefona sarıldım: “Bravo
arkadaşım, eline sağlık, ben de yararlandım!”
Diyet endüstrisinin artık iyice keskinleşen dişleri arasında yıllardır öğütülen herkese öneriyorum
Dr Yasemin Bradley
Sevgili Zaza emeklerini, deneyimlerini, araştırmalarını böylesi güzel ve akıcı bir eser haline getirirken, bir grup terapi çalışmasını izleme ve katılımcıların hayatındaki değişikliklerin bir kısmını
gözlemleme fırsatım oldu Sonuçlar çok etkileyiciydi
Acıkınca ye ve doyunca dur
Dr Tijen Acarkan
Türkiye Tamamlayıcı Tıp Derneği Başkanı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
15,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com