![]() |
Lezzetin İnanılmaz Hafifliği - (4 Mevsim 14 Liste Hedef 24 Kilo) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lezzetin İnanılmaz Hafifliği - (4 Mevsim 14 Liste Hedef 24 Kilo)Lezzetin İnanılmaz Hafifliği - (4 Mevsim 14 Liste Hedef 24 Kilo) Lezzet ve sağlık aynı yerde barınmaz diyen klişelere, özgünlüğün gücüyle kafa tutuyor ve inanılmaz belki ama “Lezzetin hafifliği mümkündür ve biz böyle başardık”, diyoruz ![]() Taylan Kümeli, kızı Elif Ezgi Uzmansel’e hamileliğinde yaşadığı bazı güçlükler nedeniyle aldığı fazla kilolarından kurtulması için her hafta sağlıklı beslenme listeleri hazırlar ![]() ![]() Anne ve kızın karşılıklı düetleri işte bu şekilde başlar ![]() ![]() ![]() Uzmansel, 33 kilo vererek eski kilosuna geri dönerken yaşadığı süreci sosyal medya aracılığı ile paylaşır ve annesinin sağlıklı beslenerek zayıflama formülünün başkalarına da ilham vermesine aracılık eder ![]() ![]() “Ben, en yalın ve en amatör haliyle sorunları ve sıkıntıları dile getiriyordum; annem, en bilimsel ve profesyonel bakış açısıyla cevapları ve çözümleri söylüyordu… Ben tıkanma noktalarını dile getiriyordum; annem her defasında özgün yöntemlerle bu tıkanıkları çözüyordu… Günün her saati, dünyanın herhangi bir yerinde, her bütçeye uygun, sağlıklı bir sofra kurmayı başarabiliyordum ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 30,03 TL |
![]() |
![]() |
|