Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, ihaneti

Aydın İhaneti

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydın İhaneti

Aydın İhaneti
[*] Sevdiğim aydın tanımlarından biri şudur: Ülkesinin geleceğine harç taşıyan kişiye aydın denir Aydın; o harcı kaç kat taşıyabilirse, ülkesini o kadar yükseğe çıkartır O harcı yorulmadan, usanmadan, dökmeden yükseklere taşımak, herkesin harcı değildir Kimi yolda yön değiştirir, döner Kimi yön değiştirmemiş gibi yapıp, dönenlerin yolundan gider Kimi yorulur çekilir Kimi yeni hizmet yerleri bulur, onların doğrularını ezberleyip, yolunu bulur Yanlış anlaşılmasın, kendince doğru yönü bulur! Kimi de önce ülkem ve ilkem der, doğru bildiği yolda, ne pahasına olursa olsun, devam eder Elinizde tuttuğunuz kitabın yazarı, sonuncu şıkka giriyor Gözünü budaktan, sözünü dudaktan sakınmayan Ümit Zileli, sonuncu şıkka girmekle kalmıyor, aydın kavramına ihanet edenleri bir bir, gün ışığına çıkarmayı görev ediniyor Zileli, ilk "İşbirlikçiler" kitabını yazdığında, kalınlığına bakıp, "Demek ki herkesi içine almadı, seçmece yaptı," diye düşünmüştüm Sayıları o kadar çok ki! Zileli, şimdi "İşbirlikçiler" kitabının ikincisini çıkarıyor Sanırım, üçüncü için de şimdiden notlarını tutup bir kenara koymasında yarar var

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,56 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com