Pink Panther 2/PEMPEPANTER-2( 2009) |
|
|
#1 |
|
1die
|
Pink Panther 2/PEMPEPANTER-2( 2009)![]() ![]() Yönetmen: Harald Zwart Yapım Yılı: 2009 Vizyon Tarihi: 17 Nisan 2009 Firma: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) Süre: 1 saat 32 dk Dil: İngilizce IMDB Puanı: 5 0 (5,139 Oy)TurkceAltyazi org Puanı: 7 3 (23 Oy) Oyuncular: Karakterler: <li class="oyuncular"> Steve Martin <li class="oyuncular"> Jean Reno <li class="oyuncular"> Emily Mortimer <li class="oyuncular"> Andy Garcia <li class="oyuncular"> Yuki Matsuzaki <li class="oyuncular"> Alfred Molina <li class="oyuncular"> Aishwarya Rai <li class="oyuncular"> John Cleese <li class="oyuncular"> Molly Sims <li class="oyuncular"> Federico Castelluccio <li class="roller"> Insp Jacques Clouseau <li class="roller"> Ponton <li class="roller"> Nicole <li class="roller"> Vicenzo <li class="roller"> Kenji <li class="roller"> Pepperidge <li class="roller"> Sonia <li class="roller"> Chief Inspector Dreyfus <li class="roller"> <li class="roller"> Italian Guide Müzik: Christophe Beck Senaryo: Scott Neustadter, Michael H Weber, Steve Martin, Scott Neustadter, Michael H Weber, Maurice Richlin, Blake Edwards Yapımcılar: Shawn Levy , Ira Shuman , Robert Simonds Aralarında paha biçilmez Pembe Panter Elması’nın da olduğu efsanevi hazineler dünyanın dört bir yanında çalınmaya başlayınca Başmüfettiş Dreyfus Clouseau’yu, hırsızı yakalayıp çalınan şeyleri geri getirmekle görevli bir uluslararası dedektifler ve uzmanlar ekibine tayin etmek zorunda kalır
|
|
#2 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Pink Panther 2/PEMPEPANTER-2( 2009)ben izledim mükemmel bir film teşekkürler herkese şiddetle tavsiye ediyorum
|
|