Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
modern, strateji

Modern Strateji

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Modern Strateji

Modern Strateji

Stratejinin takip ettiği yol ve sürekli dinamik sonuçları üzerine bir bakış açısı olarak bu kitap, modern stratejiye aşırı iddialı kesin bir rehber gibi sunulmamıştır; yine de okur daha iyi strateji “yapabilsin” diye iyi bir “yemek kitabı” niteliğindedir Açıkçası amacım okurun modern stratejiyi daha iyi anlamasına yardımcı olmaktır Bu metnin esası, daha çok, benim aykırı demeyelim ama alışılmışın dışında bir strateji düşünürü olarak, kariyerimin yansımasıdır Bunu, “savunma entelektüeli” şeklinde tanımlayabilirim ancak İngiliz bir yazar-çizerin bu kavramla her yönüyle kolayca başa çıkması mümkün değildir
Bu kitap, entelektüel bir otobiyografi değildir ancak benim açımdan 30 yıllık kariyerimde seçmiş olduğum bu âlimane ilgiyi anlama konusunda, paylaşma gayretimin bir ifadesidir Bu kitap modern stratejiyi tarihe uygun bir şekilde sunma iddiasında olmayıp, konuya yaklaşım yolları önermektedir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
18,62 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com