Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
althusser, althusser'den, louis, önce

Althusser'den Önce Louis Althusser

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Althusser’den Önce Louis Althusser, bir geçiş dönemi yazıları derlemidir Katolik Althusser’den Marksist Althusser’e geçişin izleri gizlidir bu metinlerde Yazılar’ın bu ikinci cildi, Genç Althusser’in sorunsallarıyla karşı karşıya getiriyor bizi

“G W F Hegel Düşüncesinde İçerik Üzerine, Louis Althusser’in yüksek öğrenim diploması tezidir… Hélène’e gönderdiği tarihsiz, ancak 1947 Ekim ya da Kasım ayında yazdığı sanılan bir mektupta savunmayı şöyle anlatır: ‘Dün sözlüye girdim Bachelard vardı Bana Kavramın dolaşırlığı ile ne demek istiyorsunuz, dedi, kavramların dolaşması daha yerinde değil mi? Bir iki sözcükle ağzının payını verdim, gık diyemedi Çok ilginç metnimi yeniden okuyacağını söyledi Bu, kabul edeceği anlamına gelmez Zaten, benim uğraştığım konular ona çok yabancı olduğu için, adama güvenemiyorum İçiniz rahat olsun, dedi elbette Kurumun şanı, annemin babamın onuru ve daktilonun değeri için, umarım, bir pek iyi verir’ Umutlanışında haklı çıkacak, tezi 20 üzerinden 18 ile kabul edilecektir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com