![]() |
Bekliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Bekliyorum![]() Bekliyorum, ateşten kirpikleriyle alaca karanlığında akşamın alnı ak dalgalarla söyleşerek ve bakir bir yalnızlığın tam ortasında ![]() ![]() ![]() Bekliyorum bir gölge gibi peşinden ruhumu sürüklüyorum ![]() ![]() ![]() Avuçlarını ver bana küçük kız Dudaklarımızda ıslıklar bir masal ülkesinin melodisini söylesin ve bütün yaz yağmurlarından kalma bir hüzünle, taze bir gül yaprağını usulca öper gibi dokunsun dudaklarına dudaklarım diyemiyorum ![]() ![]() ![]() Bekliyorum ve bir gölge gibi peşinden ruhumu sürüklüyorum ![]() ![]() ![]() Öyle bakma gözlerime inciler saçan bir bulutun rahmetiyle ne olur ? Kutsal bir sabah kadar serin ve bir savaş kahramanının asaletiyle bakma öyle gözlerime ![]() ![]() ![]() Biliyorum bize böylesi gerek aşkın ![]() ![]() ![]() Sevmek acı çekmek değil mi zaten Vakur ve özgece beklemek değil mi ? Sevmek , gönül diyetini ödemek değil midir ,sevgiliye ![]() ![]() ![]() Ey yüreği mercan sularda yıkanmış, gök sızısı bakışlı kız ![]() ![]() ![]() Görmez misin ruhumun usul usul yandığını ney misali ![]() ![]() ![]() Bütün vesvesesini yaktım içimin bak , Büyük umutların bedelidir çünkü bu gönül kanı ; ve sevdanın miracına ermiş bir şairin seslenişidir bu ![]() ![]() ![]() Bu ak köpüklü gönül şarabından sen de iç ,hadi korkma ![]() Ve kır çiçeklerinden bir fecr gibi doğ artık sabahlarıma ![]() ![]() ![]() Bekliyorum ve bir gölge gibi peşinden ruhumu sürüklüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|