Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
savaş, soğuk, türkiye

Soğuk Savaş Ve Türkiye

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soğuk Savaş Ve Türkiye

Soğuk Savaş Ve Türkiye

Sadako, Hiroşima’ya atılan atom bombası kurbanlarından biridir Bomba atıldığında iki yaşında olan bu küçük kız çocuğu o gün ölümden kurtulur ve on iki yaşına kadar sağlıklı bir yaşam sürer Ancak radyasyona maruz kalmıştır; 1955 yılında aniden hastalanır ve yatağa düşer Hastanede ölümle pençeleşirken acı sonunu kendisi de biliyordur Ama bir Japon efsanesine göre, kâğıttan 1000 tane turna kuşu yapan kişinin dilekleri gerçekleşecektir; arkadaşlarından biri bu efsaneyi anlatır kendisine Son bir umutla işe koyulur Sadako Günlerce kâğıtları katlayarak turna kuşları yapar Ne yazık ki 25 Ekim 1955 günü yaşama gözlerini kapattığında yapabildiği kuş sayısı 644’tür Eksik kalan turnaları Sadako’nun arkadaşları tamamlayıp onunla birlikte gömerler Ve o günden sonra da turna kuşu barışın ve nükleer silahsızlanmanın simgesi olur Yazar bu alanda alışıla gelmemiş bir anlatım tarzıyla yaklaşık yarım asır devam eden bir mücadeleyi deri toplu ve yeniden kurgulanmış biçimde okuyucuların kullanımına sunuyoruz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
11,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com