![]() |
Yıllar Önce Yediği Tekme Hayatını Kararttı |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Yıllar Önce Yediği Tekme Hayatını Kararttı![]() YILLAR ÖNCE YEDİĞİ TEKME HAYATINI KARARTTI 6 yıl önce yediği tekme nedeniyle hayatı karararan eski tekvandocu Mehmet Gedik çare arıyor ![]() Türkiye Şampiyonasında başına aldığı darbe sonucu beyin travması geçiren tekvandocu Mehmet Gedik, 6 yıldır sağlığına kavuşmaya çalışıyor ![]() ![]() 16 yıl karate ve tekvando sporu yaptığını belirten 25 yaşındaki Mehmet Gedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yıl önce bir müsabakada başına aldığı darbe sonucu beyin travması geçirerek hastaneye kaldırıldığını belirtti ![]() Türkiye şampiyonlarında 8 kupa ve 3 madalya kazanmış bir sporcu olduğunu ifade eden Gedik, ''2003 yılında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yapılan bir şampiyonada başıma aldığım darbe sonucu hayatım karardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''KİMSE İŞ VERMİYOR'' Hastalığının iş bulmasına ve çalışmasına engel olduğunu anlatan Gedik, şöyle dedi: ''İstanbul'da yaşıyordum, burada kimse bana iş vermeyince Alanya'ya gelerek burada 4 sene kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne-babasını ve ağabeyi ile erkek kardeşini küçükken trafik kazasında kaybettiğini ifade eden Gedik, sadece İstanbul'da yaşayan bir ablasının bulunduğunu ve onun da zor geçindiği için kendisine yardımcı olamadığını söyledi ![]() TEDAVİ İÇİN 19 BİN AVRO GEREKLİ Sara nöbetlerinin bir süreliğine de olsa kesilmesi için 450 Avro tutarında yurt dışından gelmesi gereken bir iğneye ihtiyacı olduğunu anlatan Gedik, ''Pahalı olduğu için 8 aydır ilaçlarımı kullanamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eski tekvandocu Mehmet Gedik, yeniden sağlığına kavuşursa, hocalık yapmak ya da spor salonu açmak istediğini vurguladı ![]()
|