Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anatomisi, komprador, rejimin

Komprador Rejimin Anatomisi

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1980 yılı Türkiye’nin tarihinde önemli bir dönemeçtir Yeniden kompradorlaşma tercihinin hayata geçirilmeye başlandığı yıldır Dışa açık büyüme, dışa açılma, piyasa ekonomisini restore etme vb retoriği altında toplum, ekonomi, siyaset, kültürel alan, tam bir kompradorlaşma girdabına sokuldu Eğer 12 Eylül 1980’de Ordu, İçhizmet Kanunu’nun kendine verdiği yetkiye dayanarak ve silsile-i meratibe esasına (emir-komuta zincirine) sadık kalarak yönetimi devralmasaydı, yeniden kompradorlaşma stratejisi bu kadar kolay yerleşemeyebilirdi
Türkiye ve Orta Doğu Forumu Vakfı ve Özgür Üniversite, komprador rejimi tüm veçheleri itibariyle Teşhir etmeyi sürdürecektir Elinizdeki kitap, bu alanda ilk yayındır Kadir Cangızbay parlak bir beyin, yetkin bir bilim adamıdır Vakfımızın kurucularından ve Özgür Üniversite’nin öğretim üyelerindendir Vakfımız ve Özgür Üniversite adına minnettarlığı bir borç sayıyorum Bu vesileyle gerçeğe ihtiyacı olanlar, gerçeğin peşine düşmeye aday genç dostlarımıza kapımızın açık olduğunu hatırlatmak isterim Türkiye ve Orta Doğu Forumu Vakfı ve Özgür Üniversite yaşanabilir bir dünyanın kurulması yolunda önemli bir odak olmayı amaçlıyor Bir karşı hegemonya odağına gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünenler: Gözünüz ve kulağınız üzerimizde olsun…

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com