Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baglantı, kuranlar

Baglantı Kuranlar

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baglantı Kuranlar

Baglantı Kuranlar

Geleceği bilmek, kısa ölümü yaşamak, olacakları olmadan önce birebir rüyanızda görmek ya da ölmüş yakınlarınızla bağlantı kurmak, size anlatıldığında böyle bir olay yaşamamışsanız pek inandırıcı gelmeye bilir Bu kitabı okuyanların bir çoğu inanmayanlar gurubunda da olabilir ama bütün bunlar benim yaşadığım gerçeğimi yok saymak için yeterli değildir Ne yazık ki Türkiye''de bilinmeyene yönelik bilimsel araştırmalara rastlanmıyor Araştıranlar ise genellikle bilim dünyasının dışından Bu nedenle yaşanan doğaüstü olayların nedenleri ve niçinlerinin cevabı da olmuyor Burada yazılanların bir kısmı belki birilerinin dikkatini çeker ve bir üniversitede parapsikoloji kürsüsü kurularak yalanlar ve gerçekler birbirinden ayrılır Neden ve nasıl sorularının da cevabı bulunabilinir Kuantum fiziğinde atomdaki elektronlar zaman içindeaynı kolaylıkla ileri ve geri gidebilmektedir Bu durumda gelecekteki bilginin bu güne iade edilmesi mümkün olabilir Bulunduğumuz evrenin atomlardan oluştuğunu hatırlarsak,gelecek bir yerlerde şimdiden var demektir İşte bu şimdiden var olan bu geleceğin bilgisine ulaşmak, meraklı bir yolculuk olduğu kadar da aynı zamanda heyecan veren bir serüven de olsa gerekir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com