09-11-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akdeniz Balık Yemekleri
Akdeniz Balık Yemekleri
[*]Bu kitap farklı şekillerde okunabilir Önce meraklı bir okuyucu  balıklardan tutun da kabuklu deniz ürünlerine ve yumuşakçalara kadar Akdeniz de yaşayan yenilebilir bütün deniz canlılarını, bunların yaklaşık bir düzine dilde nasıl adlandırıldığını, Klasik Çağlardan günümüze kadar uzanan balıkbilim tarihini, aşina olduğunuz ama görür görmez tanıyamadığınız balıkların çizimini, hem balıkları adlandırırken hem de mutfakta pişirirken çeşitli kültürlerin nasıl birbirine benzediğini araştıran bu bilimsel çalışmada beklediğinden fazlasını bulacaktır Ama, Akdeniz mutfağının birbirinden otantik 240 tarifinin yer aldığı bölümde verilen geleneksel yemekler ve modern uyarlamalar, damak tadına düşkün bir yemekseverin mutfağındaki boşluğu da dolduracaktır Kolayca yapılabilecek tarifler de var, sizi uğraştıracak, büyük bir özenle ziyafet sofrasına kurulacak şölen yemekleri de Alan Davidson un İspanya ve Fransa dan İstanbul a, Karadeniz den Tunus ve Fas a kadar bütün Akdeniz i kapsayan yolculuğunda ona büyük bir keyifle eşlik etmekten kendinizi alamayacaksınız
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
22,25 TL
|
|
|