![]() |
ÖSS'si Kötü Geçenlere Yeni Bir Kapı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() ÖSS'si Kötü Geçenlere Yeni Bir Kapı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZEL YETENEK SINAVLARIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER (Resim yeteneği) Bu okullarda genelde bilinenin aksine sadece resim ve heykel bölümü yoktur ![]() ![]() 1: Grafik Tasarım 2: İç Mimarlık 3: Endüstri Ürünleri Tasarımı 4: Animasyon 5: Fotoğraf ve Video 6: Bileşik Sanatlar 7: Sanat Yönetimi 8: İletişim Tasarım 9: Fotoğraf 10: Görsel İletişim Tasarımı 11: Tekstil ve Moda Tasarımı 12: Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı 13: Resim 14: Heykel 15: Geleneksel Türk El Sanatları (Tezhip, Ebru, Hat, Halı-Kilim) 16: Seramik – Cam 17: Resim – İş Öğretmenliği (Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinde bulunur) 18: Plastik Sanatlar Yeteneğinize güveniyor ve bunun gelişebileceğine inanıyorsanız, bu bölümlerden birisinin öğrencisi olmanız işten bile değil ![]() ![]() SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN? Özel yetenek sınavları 15 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() SINAVLARDA NE SORUYORLAR? Sınavlarda 35x50 cm veya 50x70 cm ebadında kağıda kara kalem resim çalışması isteniyor ![]() Sınav içerikleri her okulun eğitim sistemine göre değişiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Burada önemli olan az da olsa yeteneğinizin olduğuna inanıp, ÖSS-1 den 160 ve üzeri puan alarak bir an önce sınavlara hazırlanmaya başlamak ![]()
![]() |
|