Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
a'dan, satranc, z'ye

A'dan Z'ye Satranç

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

A'dan Z'ye Satranç

A'dan Z'ye Satranç
[*] Beş yıl önce Dr Margulies ve Bay Mosenfelder yeni ve gerçekten farklı bir satranç kitabı yazmayı düşünmeye başladılar: Satranç oynarken ortaya çıkan temel taktik ve stratejilerin sonsuz çeşitlerinden bazılarını tanıma ve kullanmada öğrencinin yeteneğini sistematik olarak geliştirecek bir kitap Ama bunu gerçekleştirebilmek için ancak büyük bir satranç ustasının sahip olabileceği içgüdüye ihtiyaçları vardı - karşılaşılan durumları değerlendirecek ve geliştirecek Büyük Usta çapında gerçek oyunlardan örneklerle katkıda bulunacak hem büyük bir oyuna, hem de büyük bir kuramcıya ihtiyaçları vardı Tüm bu aradıklarını Dünya Satranç Şampiyonu Bobby Fischer''de buldular
Bu kitapta kullanılan yöntem, programlı eğitim ve öğretimde yeni bir kavramdır Daha önce sanayide ve okullarda kullanılmış ve çok iyi sonuçlar elde edilmiştir Bu yöntemle sunulan bilgiyi, normal kitaplardan ve derslerden öğrenebileceğinizden çok daha iyi ve çabuk öğrenebilirsiniz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
11,45 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com