Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gol, oldu, vurdum

Bi Vurdum Gol Oldu

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bi Vurdum Gol Oldu

Bi Vurdum Gol Oldu

Bu kitap sizi anlatıyor
Hayatını maçlara göre düzenleyen futbolseverler, futbolcu olacakken genç yaşta menisküs olanlar, futbolcu olmasına babası müsaade etmeyenler, birileri tarafından keşfedilip yeşil sahalarda top koşturanlar, ellerinden geleni yapıp galibiyet serisini devam ettirmek isteyen futbolcular, futbolcularımızın alacaklarını en kısa zamanda ödeyeceğiz diyen yöneticiler, her zaman teknik direktörlerinin arkasında olan başkanlar, santra yapmadan gol atan çocuklar, fırsat verildiği takdirde üç büyükleri şampiyon yapacak yerli teknik direktörler, top yuvarlaktır diyen spor yazarları, mikrofonları merkeze bırakan spikerler, zam yapmak için Galatasaray''ın Avrupa zaferlerini dört gözle bekleyen koalisyon ortakları, kaleyi görür görmez şut atan halı saha yıldızları, Avrupa''ya sesini duyurmaya çalışan tribünler, kendilerine uzatılan mikrofonlara hep bir ağızdan "beş beş beş" diye bağıran kale arkaları, futbol muhabbetlerinden hiç hoşlanmayan başlar, bayanlar "Bi Vurdum Gol Oldu" sizi anlatıyor Bu kitapta kendinizi bulacak ve birçok yerinde gülmekten kendinizi alamayacaksınız

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
6,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com