Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astroloji, atlası, cdrom, kitap

Astroloji Atlası (8 Kitap + 1 Cd-Rom Kitap)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Astrolojinin ilginç tarihçesini, doğduğunuz anın ve gelecek günler için astroloji haritası çıkartma yöntemini, burçların gizemli dünyasında yatan kişiliğinizi, kendimize yön vermek için gezegenlerin doğum anında aldığı ve astrolojik evler bağlamında neleri fısıldadıklarını, Güneş ve Ay tutulmalarının astrolojik olarak ne anlama geldiğini, güneş sistemiyle ilgili bazı ilginç bilgileri, geri giden gezegenlerin astrolojik anlamlarını Astroloji Atlası''nda zevkle okuyacaksınız
Astroloji Atlası, teknoloji çağının hızını sadece okutarak sağlamıyor
CD-Rom da bu setin içinde Astroloji 540 programı sayesinde horoskobunuz verdiğiniz bilgiler ışığında size sunuluyor
Ayrıca merak ettiğiniz tüm soruların cevabı anında size ulaşıyor Burcum Kova, Boğa ile aşk hayatım nasıl olur?, "Ortağımın burcu Balık benim gibi bir Aslan''la anlaşabilir mi?" bir "tık" yetiyor CD-Rom’da bulunan yıldız haritası çıkarma özelliğiyle yıldız haritanızı kendiniz çıkaracak, yıldızların etkilerine göre size en uygun kişiyi bulacaksınız
4 renk baskılı, üzeri selefon kaplama Mikro mukavva, üzeri kuşe sıvamalı özel ambalaj içinde 80 gr özel kitap kağıdına basılmış 8 citli kitap (şömiz kaplı)+CD Rom

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
153,42 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com