Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deyip, gecme, reçel

Reçel Deyip Geçme

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Reçel Deyip Geçme

Reçel Deyip Geçme

Çocukluğumuzda sokaklarda doyasıya oyun oynayıp kurtlar gibi acıkarak eve geldiğimizde -eğer yemek saati değilse-, şöyle kocaman bir dilim ekmeğin üzerine sürülmüş tereyağı ve güzelim vişne reçelinin tadını kim unutabilir ki? Ya da fırından yeni çıkmış, taze ekmeğe sürülen tereyağı ve çilek reçelinin tadına doyum olabilir mi?
Annesinin, "Bak evladım, sonra yemek yiyemeyeceksin" uyarısı olmasa, insan o koca ekmeği bir anda bitirebileceğini sanır
Ya ham incir reçelinin o canım yeşiline, kızılcık marmelatının ağızda mayhoş bir lezzet bırakan burukluğuna, gül reçelinin yedi mahalleyi saran mis kokusuna, portakal reçelinin insanı mest eden aromasına ne demeli? Bir tat, bir koku, bir renk hafızalarda yer edinmişse eğer, hele bunlara bir de bu kitapta olduğu gibi, güzel çocukluk ya da yetişkinlik anıları eşlik ediyorsa, unutmak olası olabilir mi?
Sema Temizkan bu kitabında bize, "Aaa, onun da reçeli mi olurmuş canım," dedirtecek tarifler veriyor
Yeni reçeller, yeni lezzetler ve hafızalarda yer edinecek yeni anılar yaratmak umuduyla, afiyet şeker olsun

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com