09-11-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uygulamalı Yemek Yapma Temeltekniği
Uygulamalı Yemek Yapma Temeltekniği
Söze başlarken, bende bu kitabı hazırlayacak bilgi, görgü ve tecrübe birikiminin oluşumunu sağlayan, yemek pişirme sanatının gelişmesine katkıları olan büyük ustalarımın bu kitabın gerçek sahibi olduklarını belirtmek isterim Bu kitabın yazılış amacı; Türk-Fransız ve Enternasyonal mutfakların klasik yemeklerinin yapılışlarını eğitici amaçla açıklamaktır Böylece, yemek pişirme sanatının gelişimini bir adım daha ileriye götürmektir
Kitapta; malzemeden servise kadar geçen aşamaların birer birer gösterilmesi, her aşama ile ilgili teknik ve pratik bilgilerin açık, öz ve doğru olarak verilmesi yoluna gidilmiştir Böylece işlem basamaklarının kolay izlenmesi olanağı sağlanmıştır
Yemeklerin hem pratik, hem teknik ölçülere göre tarifleri verilmiştir Tarifleri verilen yemeklerin hepsi, teknik ölçülere dayalı olarak teker teker uygulanmış; sonuçlar, sizlere yardımcı olur düşüncesiyle fotoğraflanıp kitaba alınmıştır Belki, ilk kez uygulanan bir tarifle ilgili, olumsuz sonuçlarla karşılaşmaları söz konusudur Bu nedenle karamsarlığa kapılmadan, tarifin tekrar gözden geçirilmesi, hatanın bulunması, ölçülere daha bir dikkat edilerek uygulamanın yinelenmesi gerekir Sonuç, mutlaka olumlu olacaktır 
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
42,00 TL
|
|
|