Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
zaman

ZAMAN ZAMAN

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ZAMAN ZAMAN

ZAMAN ZAMAN

Eyüp Devlet Hastanesi’nde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Nesrin Akça Akoğul, 1992 yılında fotoğraf çekmeye başladı 2001 yılında Bilgi Üniversitesi Bilgi-eğitim "Bakmak, Görmek ve Fotoğraf", 2002 yılında Bir Kültür Sanat "Bir Fotoğraf Projesi oluşturmak", 2005 yılında da Galata Fotoğrafhanesi’nde "Dijital Fotoğraf Atölyesi"ne devam etti

Nesrin Akça Akoğul’un fotoğrafları, ilk olarak 2002 yılında "Bir Fotoğraf Projesi" atölye çalışması ve 2003 yılında Eczacıbaşı Fotoğraf Yarışması sergilerinde yer aldı

Ardında 2005 yılında Nobel İlaç 1Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması’nda Mansiyon,aynı yıl Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin Cemal Turgay 50Sanat Yılı Fotoğraf Yarışması’nda 1lik ve 2006 yılında yine Nobel 2Doktor Objektif Yarışması’nda "Büyük Ödül"ü kazandı

"Zaman / Zaman" fotoğraf çalışmalarını ve yeni sergi hazırlıklarını yoğun bir biçimde sürdürün Nesrin Akça Akoğul’un yayımlanan ilk albümüdür

"Bu ilk albümümü ,yaşamlarını anları saptamaya adamış ve bana fotoğraf yolunun güzelliklerini gösteren, fotoğrafın gelmiş geçmiş bütün ustalarını ithaf ediyorum"

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
8,36 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com