![]() |
İşte Beklenen Film -- Müzede Bir Gece 2 (2009) |
![]() |
![]() |
#1 |
1die
|
![]() İşte Beklenen Film -- Müzede Bir Gece 2 (2009)![]() Yönetmen: Shawn Levy Yapım Yılı: 2009 Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2009 Firma: Twentieth Century-Fox Film Corporation Süre: 1 saat 45 dk Dil: İngilizce IMDB Puanı: 6 ![]() TurkceAltyazi ![]() 9 ![]() Oyuncular: Karakterler: # Amy Adams # Ben Stiller # Jonah Hill # Robin Williams # Owen Wilson # Bill Hader # Craig Robinson # Hank Azaria # Ricky Gervais # Christopher Guest # Amelia Earhart # Larry Daley # Smithsonian Security Guard (unconfirmed) # Teddy Roosevelt # Jedediah # General George Armstrong Custer # Tuskegee Airman 2 # Kah Mun Rah / The Thinker # Dr ![]() # Ivan the Terrible Müzik: Alan Silvestri Senaryo: Robert Ben Garant, Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Thomas Lennon Yapımcılar: Michael Barnathan , Chris Columbus , Thomas M ![]() Washington, DC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Müzede Bir Gece" serisinin ikinci filminde, Larry dünyanın en büyük müzesinin koridorlarında inanılmaz bir savaşın ortasındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YILIN FANTASTiK ine BUYURUN
|