Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karnına, köfte, tok, topak

Tok Karnına Dokuz Topak Köfte

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Benim köfteye aşkım, çocukken Tom Braks okuyarak gelişti Çizgi roman kahramanı Tom Braks''ın iki arkadaşı vardı, Tonton ve Baron Tonton, köfte yemek konusunu âdeta bir saplantı haline getirmişti Kızdığında ya da köşeye sıkıştığında, “Hay bin kokmuş köfte” ya da “Dünyadaki bütün köfteler aşkına” gibi sözler sarfederdi O, bu sözlerini bir macerada beş kez tekrar ettiğinde karnım acıkır ve canım köfte isterdi Annem ekmek arası kuru köfteleriyle imdadıma yetişirdi
25 iştah açıcı soğuk köfte, 18 iştah açıcı sıcak köfte, 21 köfteli çorba, 38 ızgara köfte, 77 kızartma köfte, 23 haşlama köfte, 39 fırın köfte, 62 tencere köfte tarifi, iyi köfte yapmanın püf noktaları, önde gelen köfteciler ve köfte tariflerinin illere göre dağılımı
Mutfak kültürümüzün, şatafattan uzak, sade görünümüyle alçak gönüllü temel direği köfteyle ilgili bilmek istediğiniz her şey, tam 303 çeşit köfte tarifiyle birlikte tek kitapta toplandı: Tok Karnına Dokuz Topak Köfte

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
17,16 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com