Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kongre, toplantı, yönetimi

Kongre Ve Toplantı Yönetimi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kitap, daha etkin yönetim anlayışını gündeme getirmektedir İşletmeler için giderek önemi artan bu tür faaliyetlerin farklı sektörler için de gelir özelliği taşıdığı kaçınılmazdır Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapan konaklama işletmeleri sundukları hizmet karşılığında yüklü gelir elde etmektedirler Dolayısıyla toplantı yönetimi turizm sektörünün gelişmekte olan alanlarının başında gelmektedir
Toplantı yönetimine ilişkin yeni kavramların ve toplantı yönetimine ait yeni pozisyonların ortaya çıkması, konuların güncel yönleri ile irdelenmeleri gereğini doğurmuştur Bu kitap, gerek turizm sektörü içerisinde çalışanları gerekse de bu sektöre adım atacak öğrencileri toplantı yönetimi konusunda daha detaylı bilgi sahibi yapmayı hedeflemektedir Toplantı yönetimi ve organizasyonu çok fazla bilgi ihtiyacı doğururken bu bilginin değişik kaynaklardan derlenip toplanması da ayrı bir birikim gerektirmektedir Kitabımızda yer alan sektörün geleceği, halkla ilişkiler, toplantıların planlanması, pazarlanması gibi konular hakkında bilgi verilirken fazla ve gereksiz bilgiden kaçınılmış, sade ve mümkün olduğu kadar uygulamada yarar sağlayacak konulardan bahsedilmiştir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
11,89 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com