Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, cumhuriyeti, oyunu, renkler

Renkler Cumhuriyeti – 5 Çocuk Oyunu

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tiyatro salonlarının giderek boşaldığı günümüzde; çocuk tiyatrosu, hem bir eğitim görevi üstlenmekte hem de yeni izleyiciler yetiştirme sorumluluğu taşımaktadır Bu görev ve sorumluluğun bilinciyle yazılıp sahneye konmuş olan bu oyunlar, kısa bir süre içinde Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık dört yüz bin izleyiciyle buluşarak bir rekora imza atmıştır Özgün çalışmalardan oluşan bu yapıtı, tiyatroya gönül veren tüm okurlara sunmaktan kıvanç duyuyoruz

Kitapta yer alan çocuk oyunları:
Renkler Cumhuriyeti, Bebişler Karnavalı, Güneşi Güldüren Soytarı, Beyaz Dişler Ülkesi, Kakaolu Olsun!

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
10,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com