Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Siyasal Bilgiler / Hukuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gayrimenkul, satış, sözleşmesi, vaadi

Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi

Eski 06-18-2009   #1
Şengül Şirin

Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi

10/5/2007

GAYRİMENKUL SATIŞ VAADİ SÖZLEŞMESİ

yılıayının günü //

Aşağıda mühür ve imzası bulunan Noteridairemde görev yaparken yanıma gelen ve gösterdiği nüfus dairesinden verilen fotoğraflı/fotoğrafsız gün ve numaralı nüfus cüzdanına göreili ilçesi köyü/mahallesinde numaralı hanede kayıtlı oğlu/kızı tarihinde doğma ve halen ili ilçesiköyü/mahallesinde numaralı evde oturduğunu söyleyen düzenleme şeklinde bir satış vaadi sözleşmesi düzenlenmesi istendi

Kendisini sebeple tanıdığım gibi bu işlemi yapma yeteneğinin bulunduğunu da gördümSatıcı söze başladı taşınmazın tamamını (veyapayını) yaliraya satması vaadediyorum Paramı tamamen aldım ay içinde tapu satış işlemini yapacağım (veya satış işlemi için vekil tayin ettim)

Yukarıda gösterilen süre içinde satış işlemini yapmadığım taktirde lira cezai şartı ödemeyi kabul ederim diye sözünü bitirdi oturumda hazır bulunan alıcısöze başlayarak; (Bende yukarıda yazılı taşınmazın satış vaadini aynı şartla kabul ediyorum) diye sözlerini bitirdi

Taraflar huzurunda tanzim edilen bu tutanak okumaları için kendilerine verildiOkuduktan sonra

Yazılanların kendilerinin gerçek arzularının olduğunu bildirmeleri üzerine altı tarafımızdan imzalandı

Yılı ayının günü

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com