Pantomime Drama (sözsüz Tiyatro) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pantomime Drama (sözsüz Tiyatro)Pantomime Drama (sözsüz Tiyatro) ULVİ Ari''nin bu çalışmasını kutluyorum; kutluyorum çünkü ülkemizde, münferit yazılar ve eleştiriler dışında sözsüz oyun üzerine böyle bir çalışma ilk kez yapılıyor ![]() Prof Dr Özdemir NUTKUElinizde ki bu kitabı satın aldıysanız, dernek ki, pantomim sanatına özel bir ilginiz, merakınız var Ulvi arkadaş yel değirmenleriyle savaşa giren Don KİŞOT gibi kendini bu savaşın içine atıyor Ne diyelim kolay gelsin Taner BARLAS Bu sanata emek vermiş bir avuç insan var, doğal olarak Ulvi Ari''nin ardından gelenlere bu çalışmayla bir kapı aralamış olması önemlidir Prof Dr Hülya NUTKUBu kitap; "ilk" olmanın keyfini daha iyi yaşayacak diye düşünüyorum Yrd Doç Dr Uğur AKINCIKendisini bu çabasından dolayı kutluyorum Keşke bütün sanatçılar yaptıklarını böyle belgeleyebilseler Kitabının alanında işlevli olmasını diliyorum![]() Doç Dr Hasan ERKEKBu konuda Türkiye''de yeteri sayıda pantomim sanatçısı olmadığı gibi kaynak kitap da yoktur ![]() Doç Dr Ayşe Çakır İLHANUlvi An bize birçok pantomim sanatçısını tanıtmanın yanı sıra çeşitli kanava örnekleri ve bu sanatın nasıl uygulanabileceği üzerine Örnekler sunarak, bu alana ilgi duyacaklar için iyi bir zemin oluşturuyor    Yrd Doç Dr Selda ERGÜNBu kitabın pantomimle uğraşanlara bir katkı getirmesini dilerim Naci ASLAN Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 09 201213,20 TL |
|
|
|