Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mangal, rehberi

Mangal Rehberi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mangal Rehberi



Mangal Rehberi

Mangalda yiyecek pisirmek kolay görünür Acaba bu isin incelikleri var mıdır? Neden
pisirdigimiz etler begendigimiz lokantadaki gibi yumusak ve lezzetli olmaz? Neden
mangalımız alev alır? Neden yiyeceklerimizin dısı yanar içi cig kalır? Her zaman köfte,
sis kebap, pirzola, sucuk, tavuk kanadı pisiriyoruz ama baska neler yapabiliriz?
Vejeteryen bir konugumuz olursa ona peynir ekmek degil de mangalda pisirilmis bir
seçenek sunabilir miyiz?
Mangal rehberi, basit gibi görünen ama sürekli problemler yasanan bu alanda kolay
anlasılır, önemli noktalar üzerinde duran bir kaynak olusturmak amacıyla hazırlanmıstır
Kitabın içinde mangal seçmekten mangal yakmaya, sis seçiminden terbiye etmeye,
pisen etlerin besin degerlerine kadar tüm konular genis ve kapsamlı bir sekilde ele
alınmıstır

Ürünün Resimleri:



Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
21,10 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.