![]() |
Mangal Rehberi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mangal RehberiMangal Rehberi Mangalda yiyecek pisirmek kolay görünür ![]() pisirdigimiz etler begendigimiz lokantadaki gibi yumusak ve lezzetli olmaz? Neden mangalımız alev alır? Neden yiyeceklerimizin dısı yanar içi cig kalır? Her zaman köfte, sis kebap, pirzola, sucuk, tavuk kanadı pisiriyoruz ama baska neler yapabiliriz? Vejeteryen bir konugumuz olursa ona peynir ekmek degil de mangalda pisirilmis bir seçenek sunabilir miyiz? Mangal rehberi, basit gibi görünen ama sürekli problemler yasanan bu alanda kolay anlasılır, önemli noktalar üzerinde duran bir kaynak olusturmak amacıyla hazırlanmıstır ![]() Kitabın içinde mangal seçmekten mangal yakmaya, sis seçiminden terbiye etmeye, pisen etlerin besin degerlerine kadar tüm konular genis ve kapsamlı bir sekilde ele alınmıstır ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 ![]() ![]() 21,10 TL |
![]() |
![]() |
|