![]() |
Aikido |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AikidoAikido Bizler, hepimiz ve her şey tek bir bütünü oluşturuyoruz ![]() Kocaman bir bütünüz ![]() ![]() ![]() Görüntü olarak birbirimizden ayrı gibi dursak da, öyle olduğunu sansak da bizler, sadece o kocaman bütünün küçük parçalarıyız ![]() Benmerkezci yapımız, duygularımız, sahiplenmeyi ve ‘benim’ demeyi çok seviyor ![]() Bu ev benim, sen bu evde kalamazsın ![]() Bu mahalle benim, siz bu mahallede yaşayamazsınız ![]() Bu ülke bizim, yabancılar gitsin ![]() Kuşlar bizim göklerimizde uçar ![]() Köpekler bizim arazilerimizde dolaşır ![]() Böcekler bizim evlerimizde yaşar ![]() Ve böyle sürer gider ![]() ![]() ![]() Bizler, kurtlar, kuşlar, böcekler ve bütün diğer canlılar, hepimiz, bu evrende birlikte yaşarız ![]() Hepimiz bu evrenin minik minik parçalarıyız ![]() Hepimiz bir araya geldiğimizde bu evreni oluştururuz ![]() Biz ancak ve ancak hepimiz birlikte varolduğumuz müddetçe ‘tam’ oluruz ![]() herhangi bir şeyimiz eksik olursa biz de eksik oluruz ![]() Sizler, bizler ve onlar olmasaydı; sizler, bizler ve onlar eksik kalırdık ![]() BENİ BUNCA YILDIR AİKİDO İLE İÇ İÇE YAŞATAN İŞTE BU ANLAYIŞTIR ![]() BENİM AİKİDO''M BUDUR Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 ![]() ![]() 35,16 TL |
![]() |
![]() |
|