Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakımı, köpek

Köpek Bakımı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Köpek Bakımı

Köpek Bakımı

Köpeği olan ya da köpek besleyenler için tam aranan rehberdir Köpek besleme, bakım, terbiye ve eğitimiyle ilgili sorunları kitapta, ayrıntılı olarak bulabilirsiniz Kuduz belasını kökünden kazıyan, İngiltere, Yeni Zelanda, Avusturalya''nın deneyimlerini de eserden edinme olanağı kazanabilirsiniz Dünyaca tanınmış uzman veteriner David Taylor''un kaleminden çıkan kitap en yeni bilgi ve deneyimleri içermektedir Yazarın hayvanlara dair hazırladığı "Zoovet" dizisi İngiliz BBC TV kurumunca ilgiyle yayımlanan dizisine kaynak olmuş, çok büyük bir beğeni kazanmıştır Cins köpekler - Köpek Cinsleri Bilinen cins köpeklerin renkli, güzel baskı resimelri, bunlara dair istenen açıklamaları eserde bulabilirsiniz Yetkili Uzman, Veterinerden Ayrıntılı Bilgiler Köpek bakımı, beslenmesi, mama hazırlama, barınma, gebelik, yavrulama, yavru büyütmeye dair adım adım istenen, ayrıntılı bilgiler Hastalık ve Sorunların Evde Ele Alınması Hastalıkların tanısına dair şemalar, sorunların belirlenmesi, veterinerce önerilen tedaviler, ilkyardım önlemleri, evde bakım yöntemleri Uzmanlarımızca özenle Türkçe''ye çevrilen bu güzel kitap, ilgili herkesin kitaplığında bulunması gereken eserler arasındadır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
35,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com