Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astrolojisi, astromatching, aşk, ilişkiler

Astromatching - Aşk ve İlişkiler Astrolojisi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu kitabı okuduğunuzda, tüm zamanlar boyunca çok az kişinin bildiği bir bilgiye sahip olacaksınız
Bu bilgiye benim verdiğim isim "Astromatching" Astromatching sayesinde yaşadığımız yada yaşayacağımız tüm ilişkilerin nedenlerini ve sonuçlarını öğrenebilirsiniz
Ve o kadar şanslısınız ki, bu zamana kadar okuduğunuz, dinlediğiniz, deneyimlediğiniz tüm bilgilerden daha kesin olan bir sonucu , çok basit bir şekilde ve hemen elde edeceksiniz Ama unutmayın, bu basit gibi görünen formülün arkasında binlerce yıllık bir bilgi birikimi var
Astromatching , sizin şu ana kadar yaşadığınız ve halen yaşamakta olduğunuz tüm ilişkilerinizi (anneniz, babanız, eşiniz, çocuklarınız, sevgiliniz, kardeşleriniz, arkadaşlarınız ve diğer tüm insanlarla) anlamanızı ve yeni birisi ile tanıştığınızda onunla nasıl bir ilişki yaşayabileceğinizi önceden öğrenmenizi sağlayacak

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
9,53 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com