Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100, sağlıklı, soruda, spor, yaşam

100 Soruda Sağlıklı Yaşam Ve Spor

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kilo vermenin en iyi yolu nedir?
Spor yapmak boyu uzatır mı?
Yağlar kasa, kaslar yağa dönüşür mü?
Sağlıklı yaşam, spor ve beslenmeye dair en merak edilen
100 sorunun cevabını bu kitapta bulacaksınız
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Düzenli egzersiz, dengeli beslenme ve yeterli dinlenme; sağlıklı yaşamın bu üç altın anahtarının kolay anlaşılır ve kolay uygulanabilir bir şekilde anlatılması bu kitabı hazırlayanların ayrıcalıklı bir özelliği olmuş Kendilerini kutlarım…
Ertuğrul Akbay
-------------------------------------------------------
Sağlıklı yaşam ile ilgili temel bilgiler ancak bu kadar başarılı bir araya getirilebilirdi İhtiyaç duyduğumuz tüm bilgilerin sade ve zevkli anlatımı insana bir an önce harekete geçmesi için ilham veriyor…
Sertab Erener
---------------------------------------------------------------
Onlarla spor yapmak ayrı bir keyiftir! Ben de dahil birçok kişiye sağlıklı yaşam ve sporla ilgili öncü olan değerli hocalarım ve dostlarım Ufuk Sönmez ve Serhat Sıdal’ın yıllara dayanan deneyimlerini ve bilgi birikimlerini paylaştıkları bu kitabı herkes okumalı Muhteşem!
Muzaffer Akpınar
--------------------------------------------------------------
Sporla yaşayan bu iki deneyimli ismin yazılarını okumak, onların gözlemlerinden faydalanabilmek bir ayrıcalıktır…
Kerem Görsev
------------------------------------------------------------
20 yıldan fazladır fitness sektörünün içindeyim, ülkemizde bu konuda böylesine aydınlatıcı yazılan bir kitabı daha önce hiç görmedim Yazarlar tecrübelerini ve bilgilerini insanların sağlıklı bir yaşama ulaşabilmeleri için böyle bir kitapta topladıklarından dolayı övgüyü ve teşekkürü hak ediyorlar Herkese tavsiye ediyorum
Kemal Özdeş

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
11,16 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com