Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
desen

Desen

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Desen

Desen

Çizime dayalı bir anlatım biçimi olarak tanımlayabileceğimiz “desen”, tüm tasarım ve oluşturma disiplinleri için en temel bir yardımcı, düşüncenin görselleştiği bir ilk aşama, bir ilk adım, bir eskiz ya da taslak olabileceği gibi, özellikle 20 yüzyıldan itibaren, resim gibi, kendi başına yeterli bir yapıt konumunda öznel bir anlatım aracı olarak da değerlendirilmiştir

Resim sanatını uygulamalı olarak öğrenmeyi amaçlayan sanat ve resim severler için tasarlanmış “Resim Eğitimi Dizisi”nin ikinci kitabı olan “DESEN (Temel Süreçler)” kitabı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü öğretim üyesi Mustafa Orkun Müftüoğlu tarafından hazırlandı

Desen oluşturmada en önemli belirleyici etkenin bir yöntem ya da uygun bir süreç olduğunu savunan Müftüoğlu, çalışmasının ilk bölümünde desenin tanımına ve desen malzemelerine yer verirken, ikinci ve ana bölümde ise izlenecek süreci, temel insan figürü bilgisi ve çizimiyle birlikte temel perspektif öğretisini ayrıntılı bir biçimde ele almaktadır

Ustalardan seçilmiş desen görsellerinden oluşan bir kopya bölümü ve temel desen, terim, teknik ve malzemeler sözlüğünün de yer aldığı bu yapıt aracılığıyla sanat heveslileri ve sanat öğrencileri, gözlemleri, bireysel yetenekleri ve ilgileri bağlamında desenlerini geliştirebilecekler ve sonraki sanatsal formasyonları için hiç tükenmeyecek bir biçimsel oluşturma gücü elde edeceklerdir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
14,89 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com