Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçeleri, mekan, tasarımı

İç Mekan Su Bahçeleri Tasarımı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İç Mekân Su Bahçeleri Tasarımı, evinizin her odasına, her bütçeye ve her tarza uygun su elemanları tasarımı, seçimi ve yapımı için profesyonel öneriler içeriyor İç mekânda su bahçesi yaratmak isteyen herkesin rahatlıkla uygulayabileceği tasarım örneklerini ve bu konuda gereksinim duyulan her tür bilgiyi bulabileceği bir rehber kitapKitapta, iç mekân su bahçeleri tasarımını oluşturan temel bilgileri içeren giriş bölümünün ardından, seçenekler, uygulanmış örnek projeler üzerinden ayrıntılı çizim ve fotoğraflar eşliğinde adım adım anlatılıyor Yalıtım malzemeleri, pompalar, filtreler, fıskiyeler ve aydınlatma armatürleri seçiminde okuyucuya yol gösteriliyor Kitabın sonunda iç mekân bitkileri hakkında kapsamlı bilgi verilirken, ayrıca süs havuzu ve tropik balık seçimi ve bakımlarını konularında geniş çaplı bir bilgi rehberi sunulmaktadır Kağıt : 90 gr mat kuşe600''ü aşkın renkli fotoğraf ve illüstrasyon

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
32,88 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com