Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çalışkanım, doğruyum, türküm, şampiyonum

Türküm, Doğruyum, Çalışkanım Şampiyonum

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

UGUR DÜNDAR: “Süleyman Arat’ı 80’li yıllardan bu yana tanırım Hürriyet Gazetesi için birçok zorlu haberde birlikte çalıştık, tehlikelere birlikte göğüs gerdik Dostum Arat, şimdi meslekte ustalık dönemini yaşıyor “Türküm, doğruyum, çalışkanım, Şampiyonum!” adını verdiği kitabı da işte bu sürecin ürünü… Fenerbahçe Kulübü, 2010-11 döneminde, belki de tarihindeki en başarılı sezonu yaşadı Birçok dalda uluslar arası başarılar kazanıldı Ancak profesyonel futbol takımı, nefes kesen yarışın sonunda Süper Lig şampiyonluğunu elde edememiş olsa, diğer dallardaki büyük başarılar da, hak ettiği alkışı alamayacaktı Hatta vizyonu ve yatırımlarıyla Fenerbahçe’yi dünya çapında bir kulüp haline getiren başarılı başkan Aziz Yıldırım’ı bile istifa etme noktasına getirebilecekti Bu öyle bir şampiyonluk ki, belki de tarih boyunca bir benzeri yaşanmayacak Bu nedenle unutulmamalı ve öyküsü, gelecek kuşaklara bir belge olarak bırakılmalı Elinizdeki kitapla bu gereksinimi karşılayan usta gazeteci Süleyman Arat’ı içtenlikle kutluyorum

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
9,74 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com