Camille Claudel - Bir Kadın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Camille Claudel - Bir KadınCamille Claudel - Bir Kadın "Akıl hastanesi! Evim diyebileceğim bir yere sahip olma hakkım bile yok! Onların keyfine kalmış işim! Bu, kadının sömürülmesi, sanatçının ölesiye ezilmesi ![]() ![]() Mahsus kaçırdılar beni, onlara tıkıldığım yerde fikir vereyim diye; yaratıcılıklarının ne kadar sınırlı olduğunu biliyorlar çünkü Kurtların kemirdiği bir lahana gibiyim şimdi, yeni filizlenen her yaprağımı büyük bir oburlukla mideye indiriyorlar![]() ![]() Bilmiyorum, kaç yıl oldu buraya kapatılalı, ama tüm hayatım boyunca ürettiğim eserlere sahip çıktıktan sonra şimdi de kendilerinin hak ettikleri hapishane hayatını bana yaşatıyorlar![]() ![]() Bütün bunlar Rodin''in şeytani başının altından çıkıyor Kafasında bir tek düşünce vardı zaten; kendisi öldükten sonra benim sanatçı olarak atılım yapıp onu aşmam; bunu engellemek için de, yaşarken olduğu gibi ölümünden sonra da ben hep mutsuz kalmalıydım![]() ![]() Her bakımdan başarıya ulaştı işte! Bu![]() ![]() ![]() Bu esaretten çok sıkılıyorum![]() ![]() Villeneuve''e hiç dönemeyecek miyim, Paul?" Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 09 201216,24 TL |
|
|
|