Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fikrin, sanatı

Fikrin Sanatı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fikrin Sanatı

Fikrin Sanatı

Fikirlere ilişkin
fikriniz ne olursa olsun,
bu kitap onu değiştirecek

‘Bu kitabın her sayfasında (HER SAYFASINDA!) sihirli bir içgörü, düşünülmüş bir fikir ya da aklınızı başınızdan alacak saf bir hayal gücü fırtınası var Tereddüt etmeyin, mutlaka okumanız gerek
Seth Godin, Mor İnek kitabının yazarı

“John Hunt’ın kitabından bir tane alıp yatağınızın başucuna, elinizin altına koyun Bir tane de banyoda, küvetin yanına koyun, hem de daimi olarak Bir tane de mutfakta, ocağın yanına Bir tane de arabanıza Yatak odası için fazladan bir tane daha alıp uğur olsun diye yastığınızın altına koyun Kesinlikle harika, muhteşem, faydalı, ilham verici ve derin (Hiç şüphe duymadan söyleyebileceğiniz gibi, Fikir Sanatı’na bayıldım) “
Tom Peters

“Özgün ve güzel bir kitap Kendimizi özgürleştirmenin en kesin yolunun fikirlerimizin gücünden geçtiğini söylüyor
Nelson Mandela Vakfı

Ödüllü yazar ve TBWAWorldwide Kreatif Direktörü John Hunt’ın “The Art of the Idea” adlı kitabını, TBWAISTANBUL olarak Türkçeleştirdik

“Fikrin Sanatı” özgün düşüncenin gücüyle şirket ve bireylerin değişebileceği düşüncesiyle yola çıkıyor Global şirketlerin yönetim kurulu üyelerinden sokaktaki adama kadar herkese sesleniyor Fikirlerin dünyayı ileri götürdüğünü ve özgün düşüncenin herhangi bir hiyerarşiye bağlı olmadan herkese ait olduğunu savunuyor İçgüdülerinize güvenmeyi ve düşünmeyi bir takım oyunu haline getirmeyi destekliyor

Fikirlerin nefes alabilmesi için nasıl yer açılması gerektiğini gösteren eserde, uluslararası platformda tanınan Güney Afrikalı sanatçı Sam Nhlengethwa’a ait 20 orijinal illüstrasyon yer alıyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com