Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydınlık, kıyamet, kızıl, niobe, oyunlar, sularında, ötesi

Kıyamet Sularında Kızıl Ötesi Aydınlık Niobe - (Oyunlar 3)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

BABA Giderek yaklaşıyor… Çaresiz kıpırdayamıyorum yerimden Yerim Benim bu salondaki yerim burası değil aslın¬da Şu koltuk benim yerim Oraya oturdum yıllarca O köşeye Ama artık bütün köşelere oturmalıyım teker teker Her nok¬tanın tadını çıkarmalıyım Giderayak
Kıyamet Sularında 2Perde 2Sahne
Genç Adam Tek bir şiir kalacak geriye Buruşturup mutfak penceresinden apartman boşluğuna attığım tek bir şiir Yoo şiir değil Şiir müsveddesi Karalama Saçma sapan sözcükler işte Ne dersen de adına
Kızıl Ötesi Aydınlık 1Perde 1Sahne
Niobe Sürekli genişliyorlar Ne güzel Oysa ben çocukken sabitti uzay Biz dört duvarlı bir kainatta büyüdük Bu nedenle de katlanamıyoruz her şeye Fermion un babaannesi elmasa dönüşüyor Tam altıparmaklıklı bir hücreden bakıyormuşuz hayata tutsak beynimizle Öyle söyledi sevgili Stan

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
11,44 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com