![]() |
“Fotoğraf” - (Tırnak İçinde) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() “Fotoğraf” - (Tırnak İçinde)“Fotoğraf” - (Tırnak İçinde) Fotoğraf dediğimiz, fotoğraf makinesi denilen aletin, deklanşör denilen bir düğmesine basılarak elde edilen bir şeydir ![]() Ama Fotoğraf, kişilerin duygu ve düşüncelerini ifade etmesini sağlaması açısında önemli bir sanat faaliyeti de olabilir ![]() Günümüzde fotoğraf makinelerinin cep telefonlarına bile konduğunu düşünürsek, zannederim milyarlarla ifade edilebilecek bir “fotoğraf çeker” grubu oluşmuştur ![]() Ve yine zannederim günde milyar kare fotoğraf çekilmektedir ![]() ![]() Takdir edersiniz ki “sanat” denilen alan, tüm diğer bilimsel alanlar gibi eğitim isteyen, üstelik eğitimin altına yeteneği alan bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlara da “naif” denir ![]() İşte tüm bu nedenlerle bir deklanşöre basma faaliyeti olan fotoğraf ile bir düşünme ve düşündüğünü aktarma becerisi olan “Fotoğraf”ı birbirinden ayırıyorum ![]() İkincisine tırnak içinde “Fotoğraf” diyorum ![]() S ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 ![]() ![]() 7,31 TL |
![]() |
![]() |
|