Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çay, gülhan, hamur, işleriyle, kara'dan, saati, tatlı, tuzlu

Çay Saati - (Gülhan Kara'dan Tatlı Tuzlu Hamur İşleriyle)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Chef’s Lezzet Ustası Dergisi’nin Yayın Yönetmeni…
Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi’nin kurucusu…
Her yıl dünyaca ünlü aşçılık okulu Paris Le Cordon Bleu’de misafir şef olarak Türk Mutfağı dersi veren…
Gazeteci, gurme ve yemek yazarı Gülhan Kara’dan…

Bu kitap için hazırladığım tatlı ve tuzlu hamur işi tariflerimi çayın,
kahvenin yanında ikram edebilir, kahvaltıda, açık büfede, davet
sofranızda sunabilirsiniz Çocuklarınızın beslenme çantalarına koyabileceğiniz çeşitler de var, pikniğe, seyahate veya işinize giderken yanınıza alabileceğiniz çeşitler de Tüm tarifleri tek tek atölyemde uygulayıp fotoğraflarını da çektim Unutulmaya yüz tutmuş, pek bilinmeyen yöresel hamur işlerini ''ve Avrupa''ya özgü olup tüm dünyaya yayılmış ünlü kekleri, pastaları, turtaları, pastane vitrinlerindeki tatlı tuzlu lezzetleri orijinal tarifleriyle bir arada bulacaksınız

(Önsözden)
Ferah çaylarınız olsun
Komşu çatlatan kekler, anne börekleri, teyze kurabiyeleri Ustaca
süslenmiş meyveli pastalar, tartlar, turtalar Tam kıvamında pişmiş iştah kabartan çatlak kurabiyeler, simitler, çörekler
Çayın kahvenin, limonatanın şerbetin, kısaca sıcak soğuk her türlü içeceğin yanında katık edebileceğiniz tam 139 tatlı-tuzlu hamur işi tarifini özenle seçtim, pişirdim ve fotoğraflarını çektim
Şimdiden afiyet olsun

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
22,97 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com