|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bırakmayı, devrimciyle, düşündüm, röportajlar |
Bırakmayı Düşündüm - Bir Devrimciyle Röportajlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bırakmayı Düşündüm - Bir Devrimciyle RöportajlarBırakmayı Düşündüm - Bir Devrimciyle Röportajlar İttihatçı mıydı? ![]() Doğum tarihi 1880 mi, 1881 mi?![]() Ermenileri sürdü mü?![]() Aydınlarımız için neler söyledi?![]() Sürekli Devrim mi istedi?![]() Musul ve Irak’ın yarısını niçin almak istedi?![]() Komünizm ve Bolşevikliği istedi mi?![]() İstanbul’da ajan tuzağına nasıl düştü?![]() Karga kovaladığı tarla ne tarlasıydı?![]() İçki yasağını savundu mu?![]() “Milyonlarca Türkü öldürdük” sözüyle ne demek istedi?![]() Kurtuluş Savaşı’nda Yunanlılara karşı 100 bine karşılık 10 bin mi zayiat verdik? ![]() “Türkiye Türklerindir!” sözünü ne zaman ve niçin söyledi?![]() Almanya ile Amerika arasında bir “mandacılık” tercihi yaptı mı?![]() “Ahır yemliğindeki köpek devletler” sözünü kime söyledi?![]() Kürtler için “yerel özerklikler” istedi mi? ![]() Batı Trakya’dan vazgeçmeyi düşündü mü?![]() “Devletin dini İslam olsun” dedi mi, arkasından ne yaptı?![]() Kimler için “tepeler ve öldürürüm” dedi?![]() Şapka ile namaz kılma olayı neydi?![]() Cihat sözünü etti mi?![]() “ABD’nin ideali bizim idealimizdir” dedi mi?![]() İlk hedef Akdeniz’di; peki ikinci ve üçüncü hedef neydi? ![]() ![]() Bugün Atatürkçüler “Kuvvetler Ayrılığını” savunurken o niçin “kuvvetler birliği”ni uyguladı ve “kuvvetler ayrılığı” ilkesini yerden yere vurdu? ![]() ![]() Ne zaman, “Anadolu halkı benimle birlikte yürümedi” dedi? ![]() “Sorumluluğu bir arkadaşa bırakarak inzivaya çekilmeyi düşündüm” dedikten sonra niçin pes etmedi? ![]() Kurtuluş Savaşı’na yeniden başlamayı düşündü mü?![]() ![]() Hulki Cevizoğlu sizleri, inanılmaz gerçeklerle dolu tarihi bir yolculuğa çıkarıyor ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 09 2012haber ver |
|
|
|