|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bırakmayı, devrimciyle, düşündüm, röportajlar |
![]() |
Bırakmayı Düşündüm - Bir Devrimciyle Röportajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırakmayı Düşündüm - Bir Devrimciyle RöportajlarBırakmayı Düşündüm - Bir Devrimciyle Röportajlar İttihatçı mıydı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurtuluş Savaşı’nda Yunanlılara karşı 100 bine karşılık 10 bin mi zayiat verdik? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kürtler için “yerel özerklikler” istedi mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk hedef Akdeniz’di; peki ikinci ve üçüncü hedef neydi? ![]() ![]() Bugün Atatürkçüler “Kuvvetler Ayrılığını” savunurken o niçin “kuvvetler birliği”ni uyguladı ve “kuvvetler ayrılığı” ilkesini yerden yere vurdu? ![]() ![]() Ne zaman, “Anadolu halkı benimle birlikte yürümedi” dedi? ![]() ![]() “Sorumluluğu bir arkadaşa bırakarak inzivaya çekilmeyi düşündüm” dedikten sonra niçin pes etmedi? ![]() ![]() ![]() ![]() Hulki Cevizoğlu sizleri, inanılmaz gerçeklerle dolu tarihi bir yolculuğa çıkarıyor ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|