Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinayeti, cumhuriyet'e, danıştay, saldırı

Danıştay Cinayeti Cumhuriyet'e Saldırı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osman Yıldırım (Danıştay saldırısı hükümlüsü, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı) "Eczacıbaşı Holding, Koç Grubu, Mehmet Ali Erbil, Mehmet Ali Birand, ATV, Kanal 1, Süzer Holding''in maddiyatlarını alalım (Alparslan Arslan Danıştay''ı basan katil diyor)" dedi "İyi olur" dedim "Hatta bana Bülent Eczacıbaşı''nın iki kişiyi öldürttüğünü, bu bilgilerin kendisinde mevcut olduğunu" (12032008 tarihinde Danıştay cinayetini Ergenekon''a bağlayan ifadesinden İfadeyi alanlar Ergenekon savcıları Zekeriya Öz ve Mehmet Ali Pekgüzel)
Alparslan Arslan (Katil) "Halen avukatlık yapan Kemalettin Gülen ile buluştum (Fethullah Gülen''in yeğeni) Kemalettin Gülen o sırada başörtüsü takan bir anaokulu öğretmeninin okul sahasına giremeyeceğine dair Danıştay kararında bahsetti Üyelerin resminin Vakit Gazetesi''nde yer aldığını söyledi Bana bir iş düşerse yardımcı olurum" dedi

Mehmet Ali Şahin (Adalet Bakanı) 17 Mayıs 2006 (o saldırıdan üç saat sonra TBMM Kürsüsünden) "Bekleyin, çok kısa sürede bu olayın neden yapıldığı ve arkasında kimler olduğu ortaya çıkacaktır Süprizlere hazır olun Gladyo tipi bir yapılanma var"

Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) 29 Mayıs 2006: Bu iş başörtüsüyle ilişkili değil Susurluk, Küre, Sauna bağlantıları var Saldırı iktidarımıza yöneliktir

Zaman Gazetesi 23 Mayıs 2006: "Ülke''de kaos ortamı yaratmak isteyen, eski sabıkalıları para vaadiyle taşeron tetikçi gibi kullanan yasadışı örgütün üst düzey yöneticisi Muzaffer Tekin" Bir istihbarat yetkilisi: "Geçmişte önemli görevlerde bulunan emekli subayın, Tekin ile yaptığı tlefon görüşmelerinde suç unsuru bulunmadığını, asıl görüşmelerin yüz yüze gerçekleştiğini"

Abdülkadir Aksu (İçişleri Bakanı) 19 Mayıs 2006, saldırıdan üç gün sonra: "Danıştay''a silahlı saldırı düzenleyen Alparslan Arslan''ı yönlendiren çetenin elebaşı, 12 Eylül öncesi yüzbaşı iken ordudan atılan ve ekip içinde "Albay Muzaffer" diye tanınan Muzaffer Tekin Bu olayın arkası başka"

Aklınıza, laik Cumhuriyet''e memlekete sahip çıkın
Çünkü hepsini elimizden almak istiyorlar

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com