Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avrupa'yla, aşkımız

Avrupa'yla Aşkımız

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avrupa'yla Aşkımız

Avrupa'yla Aşkımız
[*] Avrupa ile ilişkilerimiz bundan asırlar önce, Osmanlı Devleti''nin ilk kurulduğu yıllara uzanıyor Saray entrikaları, fırtınalı aşklar, savaşlar, ittifaklar ve tabii ki rekabet bu ilişkinin temellerinden hiç eksik olmadı Bağlar gittikçe derinleşti, derinleştikçe ilginçleşti ve ortaya uzun ve maceralı bir aşk çıktı: Avrupa ile aşkımız!
Sultan Orhan Bizans''a damat olduğunda bu aşkın akıbeti ne olmuştu? Da Vinci''nin İstanbul şifreleri nelerdi? Papa''yı kaçırmaya kalkan Türk''ün sonu ne oldu? Denizler fatihi Barbaros Kaptan''ın gönlünü çalan 18''lik dilber kimdi? Kazanova''yı nasıl sünnet etmeye kalktık? Paris''li kadınları çıldırtan Türk''ün sırrı neydi? Metresinden kurtulmak için Abdülhamid''den yardım isteyen kral kimdi?
Bugün gündemimizin bir numaralı maddesi olan Avrupa ile nasıl tanıştığımızı ve bugünlere nasıl geldiğimizi öğrenmek istiyorsanız Avrupa ile aşkımızın filizlendiği yıllara dönün ve bu ilginç hikayeleri mutlaka okuyun

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,56 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com