Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
terör, türkiye

Terör Neden Türkiye?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Terör Neden Türkiye?

Terör Neden Türkiye?

Terör, yararlandığı güç yönteminin farklılığı dolayısıyla kuralsızlık temeline oturmuş bir şiddet türüdür Değişen siyasi ortamlara göre farklılaşır, yeni teknolojilerden yararlanır, yapısında, içeriğinde, stratejisinde, taktiğinde yenilenmeler olur
Türkiye, 1970''li yıllarda Ermeni terörü ve ASALA terör örgütünün eylemlerine mâruz kalmış, 1980''ler ve sonrasında yoğunlaşan PKK terörünü uzun yıllar yaşamış ve halen de farklı boyutlarda yaşamaktadır

İki binli yılların başlarında egemen güçlerin yeni politika olarak belirlediği küreselleşmenin ortaya çıkmasıyla artık ulus devletler hedef tahtasına alınmıştır Bunların yıkılması için uygarlıklar savaşı ve dini-etnik kışkırtmalarla mezhep kavgaları ve mikro milliyetçilik akımları desteklenmeye başlanmıştır Elbette bu destekten Türkiye de payına düşeni almaktadır Terörün Türkiye''de yaşam bulmasının tarihi, coğrafi, jeopolitik sebepleri kalıcı olarak varlıklarını halen koruyor, görünüşe göre korumaya da devam edecek

Terörist; silahını, mayınını, bombasını kullanma aşamasına gelinceye kadar, terörist kadar suçlu olan birçok kimseden yardım almak zorundadır Teröriste eğitim veren iç-dış kaynaklar, para desteğinde bulunanlar, silahın teröriste ulaştırılmasında aracılık edenler, silahları üretenler, teröriste yardım eden medya, terörist için düşünce üreterek destekleyenler, idari ve lojistik destek verenler, rüşvet alıp kaçakçılığa göz yumanlar Sayılan ve sayılmayan aracıların hepsi akan kanın sorumluları, günahkârlarıdır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
11,88 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com