Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sarsılmak

Sarsılmak

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sarsılmak

Sarsılmak

12 Eylül 1980 ve 17 Ağustos 1999 Askeri darbe ve izmit depremi
Mücadeleler, zulümler, sevdalar, krizler, işsizlikler

“Sarsılmak; olgun, derin, katmanlı, aynı zamanda da akıcı bir roman Gündelik dilin nüanslarını yansıtan işlek bir dille yazılmış

Zafer Köse, sadece bir depremi değil; toplumun, siyasetin, bireyin ve düzenin sarsılmasını anlatıyor Romandaki bir kişi şöyle diyor:

‘Sadece evler, binalar değil, insanların inançları, değerleri de sarsıldı On yıllardır, toplu halde yaşamaya engel olan bencillikler
beslendi Çözümün yalnız rekabette, diğerlerinin payından pay kapmakta aranması sağlandı Farklı düşünenlere söz hakkı, hatta
yaşam hakkı verilmedi Sonunda her şey yıkıldı işte! 45 saniyede yaşanan bir deprem değil bu Koskoca bir kültür yıkılıyor''

Sarsılmak''ın satır aralarında her şeye rağmen umut da var Koca bir moloz yığınının üzerinde açan çiçek gibi, içinde yaşadığı koşullara teslim olmayan insanlar da var
Zülfü Livaneli,
10Eki09

12 Eylül''ü öncesi ve sonrasıyla, hapishanesiyle, tüm sarsıntısıyla yaşadım 99 depremini de Yalova''da, tüm dehşetiyle yaşadım
Sarsılmak''ı okurken, o günleri bir başka boyutta yeniden algıladım Sarsıldım Yaşadıklarımızın, çoğu zaman sanılandan daha korkunç olduğunu düşündüm Ama her zamankinden daha fazla umut da hissettim

Zafer Köse bana, yaşayıp gittiğimiz hayatı anlamak için roman sanatının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha düşündürdü
Ahmet isvan,
Eski İstanbul Belediye Başkanı
12Eki09

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com