Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sıla

Sıla

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sıla

Sıla

Yaşadığınız hayat ne şekilde olursa olsun Kendinizi kurban olarak görmeyin Kendinize karşı daima dürüst olun ve önce kendiniz için yaşayın Hayat acıdır bunu bende biliyorum illa ki Çünkü bende birçok engellere takıldım, tökezledim ve canımda yanmıştır Ama hayatın herşeye rağmen devam ettiğini gördümDoğruların mutsuz oldukları bir dünyada yaşamak insana acıdan başka birşey vermiyorsa eğer, o hayat manasızdır Onun için acılara karşı sabır göstermek ölüme meydan okumaktan daha güçtür Biliyorum ne kadar uzun yaşarsan yaşa, eğer huzurun yok ve ağlıyorsan sen kederlen tanıştığın günden beri zaten ölüsün Çünkü insanın kederi ve acısı yalnız kendini yakar Bir başkası ile ne kadar paylaşsanda o, acı yalnız seni yakar
Onun için evliliğin, hassasiyetini ve kutsiyetini gözardı edip, manevi değerlerinden kopuk yaşayanların hakkı değildir evlilik

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,16 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com