Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cehennemden, kaçış

Cehennemden Kaçış

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cehennemden Kaçış

Cehennemden Kaçış

Eşim karnıma tekme attı ve karnımda 8 aylık bebeğimi öldürdü Ben korkudan onu şikayet bile edemedim Ve halen onunla yaşıyorum
Eşim elimi masaya çiviledi, hayatımdan endişe ettim ve evden kaçtım
Eşim beni dövüp buzdolabına kapatıyordu
Eşim bana vurdu ve ben bir gözümü kaybettim Halen onunlayım Çünkü hatıralarına katlandığım üç tane dünya tatlısı çocuğum var
Evlendiğimin ilk gecesi, korkuyorum dediğim için eşim başımı klozete soktu ve sifonu çekti Ve ne yazık ki ben halen onunla yaşıyorum ama ondan nefret ediyorum
Cehennemde geçen dört hafta Eşim beni yakıyordu Bayıldım öldüm sandı ve evi terk etti ben de ayiiınca hemen oradan kaçtım
13 yaşında ailemin zoruyla evlendirildim Ben on üç eşim 30 yaşındaydı ve o beni hiç sevmedi
Beni öldürecek kadar gözleri karardı O gece hiç uyuyamadım ve sabah erkenden kaçtım
Keşke hiç doğmasaydım Başa gelen çekilir derler ya işte bende başıma geleni çektim hep
Seni affettik gel dediler Babam kocamı gözlerimin önünde öldürdü ve bana da tam on kurşun sıktı 3 ay yoğun bakımda komada kaldım bir ara gözlerimi açtım ve polislere "Sakın beni aileme vermeyin" dedim

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,92 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com